Csörsz VIP/Szeminárium terem

Clevertouch TV számítógépének használata

Varga Ferenc

Adatok

Közreműködők

Varga Ferenc
Felvétel hossza: 3p 39mp
Felvétel ideje: 2023. október 13.
Feltöltés ideje: 2023. október 12.

Leírás

Az Informatikus kollégák beüzemeltéka fent említett számítógépet. Köszönjük! A fenti videó valós időben mutatja be a bekapcsoláss, ppt vetítés, majd kikapcsolás folyamatát.
mint írtam mobiltelefonos felvétel, így nem tökéletes, nem is látszik minden rendesen, de remélem azért használható, mert leírva ugyan bonyolultnak tűnik, de egyszerű!! Ha valhol elakadnának a recepciósok is tudnak segíteni.
Bekapcsolni az eszközt a TV távkapcsolójával lehet (vagy a TV-n is van egy pirosan világító gomb). Ha nem egyből a PC bemeneten van, akkor a távkapcsoló input gombjának megnyomásával, majd a megfelelő irányú nyíl használatával a PC-t kell kivállasztani. A TV érintőképernyős, tehát a képernyőn is történhet a kiválasztás!
Ezután be kell ütni a VIP Oktató jelszavát (remélhetőleg ez a felhasználó használta utoljára a TV-t, vagy ha nem, bal alsó sarokban akkor is ki lehet választani a VIP.Oktató felhasználót. Ezután a TV-n rá kell bökni a jelszó mezőre és jelszóhoz be kell írni a szigorúan titkos! MTSE_1925 jelszót.
Ezután elindul a számítógép. Pendrivét a TV jobb oldalában (képernyő mögötti részen!) található USB portok közül azokba kell bedugni, amelyek a két wifi antenna között vannak!!
Utána a TV érintőképernyő funkcióját használva ki kell választani a megfelelő filet, majd a PPT el kell indítani a szokásos módon. Ezutána aTV távkapcsolójának jobb/bal irányú nyilaival lehet léptetni a ppt-ket.
Kilépni a ppt-kből a távkapcsoló back feliratú gombjának megnyomásával lehet. A pendrivét le lehet választani, vagy óra végeztével a szokásos módon le lehet állítani a számítógépet. Majd a felugró ablakban megnyomva az OK gombot a TV is kikapcsol.
Mindezt a fenti videóban is megtekinthetik - nagyjából. Higyjék el, egyszer kipróbálják, egyszerű lesz, ami most bonyolultnak tűnik!
Ha valami gondjuk mégis akadna akkor elsősorban a Csörsz recepciósaitól (Tündétől, és Gézától) tudnak segítséget kérni, ha Ők sem tudnak segíteni, akkor természetesen Zolival mi is szívesen segítünk.
Remélhetőleg jól tudják majd használni ezt is a megújjult Csörszön!

Kommentárok

Kommentárok letiltva